Kick-off English-Workshop

Every day, I hear people in Liestal speaking English or “Swinglish.”

However, if you don’t work with internationals or in an English-speaking company, finding a place to practice and improve your English skills can be challenging.

Therefore, I am excited to announce that Viva Kirche [church] Liestal will host an English-speaking workshop beginning on June 26.

Are you worried that your English isn’t good enough? Don’t be!

This group is designed for everyone, regardless of their English level.

Whether you know just one word or 20,000, this will be a welcoming and fun space to learn, practice, and enjoy the English language.

——————————————————————————————————————————————————

Jeden Tag höre ich Leute in Liestal Englisch oder “Swinglish” sprechen.

Wenn du jedoch nicht mit internationalen Kollegen arbeitest oder in einem englischsprachigen Unternehmen tätig bist, kann es schwierig sein, einen Ort zu finden, um deine Englischkenntnisse zu üben und zu verbessern.

Deshalb freue ich mich, bekannt zu geben, dass unsere Viva Kirche Liestal am 26. Juni einen englischsprachigen Workshop veranstalten wird.

Machst du dir Sorgen, dass dein Englisch nicht gut genug ist? Kein Problem!

Diese Gruppe ist für alle gedacht, unabhängig von ihrem Englischlevel. Egal, ob du nur ein Wort oder 20.000 kennst, das wird ein einladender und unterhaltsamer Ort sein, um die englische Sprache zu lernen, zu üben und zu genießen.

Kontakt: Jonathan.verwer@vivakirche.ch